29/07/2019

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine Nedeljko Kovačević, obišli su danas rekonstruisanu raskrsnicu na delu putnog pravca državnog puta IIA reda broj 100 i radove na izgradnji sportske hale u Starim Banovcima.

Uprava za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine je za projekat rekonstrukcije raskrsnice na delu putnog pravca državnog puta IIA reda, vredan 40 miliona dinara, izdvojila 19 miliona dinara, dok je za finansiranje izgradnje sportske hale izdvojila 190 miliona dinara.

„Nakon tri godine zajedničkog rada sa opštinom Stara Pazova, uspeli smo da realizujemo sve projekte koje smo i planirali. Veoma sam zadovoljan rezultatima koje smo danas videli, očekujem da sledeće godine imamo završenu i sportsku halu u Starim Banovcima za koju smo preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine izdvojili 190 miliona dinara“, kazao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Poseti opštini prisustvovali su pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez i pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Nenad Grbić.