18/10/2018

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, direktor Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine Nedeljko Kovačević i predsednik opštine Sremski Karlovci Nenad Milenković obišli su radove na rekonstrukciji saobraćajnice u naselju Dudara u Sremskim Karlovcima.

Pokrajinska vlada je preko Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine za rekonstrukcija saobraćajnica u delu ulice Karlovačkih đaka i okretnice na Dudari u Sremskim Karlovcima izdvojila 40 miliona dinara.

„Danas smo obišli radove na rekonstrukciji ulice Karlovačkih đaka i okretnice na Dudari za šta je Pokrajinska vlada, preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine, izdvojila 40 miliona dinara i to je samo deo posla koji radimo zajedno sa lokalnom samoupravom“, rekao je Mirović.

Podsetivši da su završeni radovi na deonici puta od Banstola do Sremskih Karlovaca, predsednik Mirović istakao je da je Pokrajinska vlada izdvojila i sredstva za projektnu dokumentaciju za rekonstrukciju puta kroz samo naselje, uključujući i sanaciju klizišta na ulasku u Petrovaradin.

„U narednim mesecima započećemo brojne investicije i projekte, koji će biti finansirani iz Budžetskog fonda za obnovu Sremskih Karlovaca koji je osnovala Pokrajinska vlada, a sve u cilju potpune rekonstrukcije i uređenja ove opštine koja ima veliki istorijski značaj, a na korist građana i mnogobrojnih turista“, rekao je Mirović.