25/10/2019

Директор Управе за капитална улагања Аутономне покрајине Војводине Недељко Ковачевић и председник Општине Жабаљ Чедомир Божић обишли су данас реконструисану улицу Светог Николе у центру општине Жабаљ.

Управа за капитална улагања АП Војводине је на јавном конкурсу у области саобраћајне инфраструктуре 2019. године, за финансирање пројекта Реконструкција улице Светог Николе – од улице Николе Тесле до улице Радна зона у Жабљу на К.П. 987/1; КО Жабаљ – 1. фаза определила средства у износу од око 52,2 милиона динара.

Пројектом је предвиђена реконструкција Улице Светог Николе у дужини од око 1 200 метара, а вредност пројекта је од око 62,6 милиона динара.

Председник општине Чедомир Божић захвалио се Управи за капитална улагања, додајући да се нада одличној сарадњи и у периоду који следи.

„Спремили смо неколико пројеката на територији општине, попут наставка реконструкције Улице Светог Николе, тако да ћемо сигурно аплицирати са тим пројектом“, рекао је Божић.

Директор Управе за капитална улагања Недељко Ковачевић казао је да су следећи конкурси Управе у јануару наредне године и позвао челнике општине да аплицирају.

„Очекујемо квалитетне пројекте, са потпуном конкурсном документацијом“, истакао је Ковачевић.