29/07/2019

Председник Покрајинске владе Игор Мировић и директор Управе за капитална улагања Аутономне покрајине Војводине Недељко Ковачевић, обишли су данас реконструисану раскрсницу на делу путног правца државног пута IIA реда број 100 и радове на изградњи спортске хале у Старим Бановцима.

Управа за капитална улагања Аутономне покрајине Војводине је за пројекат реконструкције раскрснице на делу путног правца државног пута IIA реда, вредан 40 милиона динара, издвојила 19 милиона динара, док је за финансирање изградње спортске хале издвојила 190 милиона динара.

„Након три године заједничког рада са општином Стара Пазова, успели смо да реализујемо све пројекте које смо и планирали. Веома сам задовољан резултатима које смо данас видели, очекујем да следеће године имамо завршену и спортску халу у Старим Бановцима за коју смо преко Управе за капитална улагања Војводине издвојили 190 милиона динара“, казао је председник Покрајинске владе Игор Мировић.

Посети општини присуствовали су покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез и покрајински секретар за енергетику, грађевинарство и саобраћај Ненад Грбић.