23/03/2022

Završavamo i poslednji pronevereni projekat bivše pokrajinske administracije u Vojvodini – izgradnju nove sportske hale u Inđiji, za šta je Pokrajinska vlada pripremila finansijsku konstrukciju i u naredne dve godine sa više od 680 miliona dinara ulaganja stavićemo ovaj objekat u funkciju na korist svih građana Inđije i okolnih mesta“, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović. Događaju su prisustvovali i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nedeljko Kovačević i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta.

Prema njegovim rečima, Pokrajinska vlada pokazala je sposobnost da realizuje sve projekte prethodne administracije uporedo sa planiranim projektima i investicijama širom Vojvodine.

„Nastavljamo dalje sa velikim projektima. U Inđiju je uloženo u proteklom periodu više od milijardu dinara, rekonstruisali smo ulice u Beški i na pravcu od Banstola do Čortanovaca, gradili smo industrijsku zonu, koja je privukla brojne investitore. Inđija se razvija ubraznim tempom, i imaće i u budućnosti našu podršku“, izjavio je Mirović.

„Ovaj projekat je od istorijske važnosti u našoj opštini i konačno ćemo staviti tačku na njegovu realizaciju. Nije ovo jedina greška bivših vlasti koju ispravljamo, i zato je važno ko predstavlja građane. Naši prethodnici su zbog otvaranja u 2016. godini, a uoči izbora na polovinu ove hale postavili parket koji su odmah nakon medijskog otvaranja sklonili. To je samo jedan od primera kako je bivša vlast obmanjivala građane“, izjavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.