23/03/2022

Завршавамо и последњи проневерени пројекат бивше покрајинске администрације у Војводини – изградњу нове спортске хале у Инђији, за шта је Покрајинска влада припремила финансијску конструкцију и у наредне две године са више од 680 милиона динара улагања ставићемо овај објекат у функцију на корист свих грађана Инђије и околних места“, изјавио је председник Покрајинске владе Игор Мировић. Догађају су присуствовали и директор Управе за капитална улагања Војводине Недељко Ковачевић и покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста.

Према његовим речима, Покрајинска влада показала је способност да реализује све пројекте претходне администрације упоредо са планираним пројектима и инвестицијама широм Војводине.

„Настављамо даље са великим пројектима. У Инђију је уложено у протеклом периоду више од милијарду динара, реконструисали смо улице у Бешки и на правцу од Банстола до Чортановаца, градили смо индустријску зону, која је привукла бројне инвеститоре. Инђија се развија убразним темпом, и имаће и у будућности нашу подршку“, изјавио је Мировић.

„Овај пројекат је од историјске важности у нашој општини и коначно ћемо ставити тачку на његову реализацију. Није ово једина грешка бивших власти коју исправљамо, и зато је важно ко представља грађане. Наши претходници су због отварања у 2016. години, а уочи избора на половину ове хале поставили паркет који су одмах након медијског отварања склонили. То је само један од примера како је бивша власт обмањивала грађане“, изјавио је председник општине Инђија Владимир Гак.