19/12/2019

Директор Управе за капитална улагања Аутономне покрајине Војводине Недељко Ковачевић и градоначелник Града Кикинда Павле Марков посетили су данас школу „1. октобар“ у Башаиду. Управа за капитална улагања Аутономне покрајине Војводине и Град Кикинда заједно су учествовали у финансирању пројекта реконструкције спортског терена у оквиру школе. Реч је о пројекту вредном преко 12 милиона динара за чију реализацију је Управа за капитална улагања обезбедила преко 3 милиона динара док је остатак од око 9 милиона динара обезбедио Град Кикикинда.

„Изузетно сам задовољан како је пројекат реализован и надам се да ћемо и убудуће улагати у мања места на територији града Кикинде“, истакао је Ковачевић и додао да у јануару следе нови конкурси Управе и сигуран сам да ће Град Кикинда, као и сваке године, аплицирати са квалитетним пројектима а све у циљу квалитетнијег живота грађана.“

„За Град Кикинду је ово важан пројекат јер окупља нашу децу, мали број села у Србији може да се похвали оваквим спортским тереном, желимо да деци и у сеоским срединама створимо адекватне услове за бављење спортом“, рекао је Марков захваливши се Управи за капитална улагања на финансирању пројекта.