17/10/2019

Директор Управе за капитална улагања Аутономне покрајине Војводине Недељко Ковачевић и председник Општине Рума Слађан Манчић обишли су данас реконструисану Сремску улицу и Улицу Милоша Црњанског.

Управа за капитална улагања АП Војводине је на јавном конкурсу у области саобраћајне инфраструктуре 2019. године, за финансирање пројекта Уређење путне инфраструктуре у насељеном месту Рума у улицама Сремска и Милоша Црњанског, вредног 68,5 милиона динара, определила средства у износу од 50 милиона динара.
Реконструкцијом и изградњом саобраћајница, тротоара, колских прилаза, водовода, канализације, постављањем јавног осветљења и саобраћајне сигнализације улице су добиле ново лице.

„Изузетно сам задовољан како је реализован овај пројекат, и не само овај, него и сви остали пројекти које смо финансирали у општини Рума“, истакао је Ковачевић и додаo да ће наредни јавни конкурси Управе бити објављени у Руми, изразивши наду да ће Рума припремити нове капиталне пројекте. „Општина Рума је једна од најбољих општина, или чак најбоља, на територији Војводине у спровођењу и реализацији пројеката које финансира Управа за капитална улагања АП Војводине“, оценио је Ковачевић.