22/03/2019

Председник Покрајинске владе Игор Мировић и директор Управе за капитална улагања Аутономне покрајине Војводине Недељко Ковачевић, обишли су данас радове на деоници Гребенског пута од раскрснице са државним путем IIА-100 до хотела Норцев на Фрушкој Гори. Пројекат је вредан више од 304 милиона динара а Покрајинска влада je, преко Управе за капитална улагања Аутономне покрајине Војводине, издвојила више од 294 милиона динара за реализацију наведеног пројекта.

“Ова деоница Гребенског пута била је у веома лошем стању. Након санације биће омогућена боља повезаност Инђије, Ирига и Сремских Карловаца и повећана безбедност свих учесника у саобраћају”, оценио је председник Мировић.

“У мају очекујемо”, додао је он, “завршетак радова на овој деоници. Радићемо заједно са општинама корак по корак, како бисмо Гребенски пут, у дужини од 54 километра у потпуности реконструисали, на корист свих мештана, туриста и излетника”, изјавио је председник Мировић.

Догађају су присуствовали и председник oпштине Инђија Владимир Гак, председник oпштине Ириг Стеван Казимировић и представници oпштине Сремски Карловци.