27/05/2017

Посета Дому ученика и студената „Никола Војводић“ и разматрање реализације будућих пројеката који су од фундаменталног значаја за грађане Кикинде, нашли су се у фокусу разговора градоначелника Павла Маркова и његових сарадника и директора Управе за капитална улагања АП Војводине Недељка Ковачевића.

“Нашег госта смо упознали са стратешким пројектима. Дотакли смо се ствари које намеравамо да урадимо до краја ове, али и наредне године, наравно, уз помоћ покрајинске админитрације. Веома нас радујемо што Град Кикинда има изузетну сарадњу са Покрајинском владом. За даљи развој Кикинде то је од немерљиве важности, јер све значајније пројекте нисмо у стању да сами реализујемо. Фокусирани смо на неколико великих пројеката попут нове Индустријске зоне, реконструкције градске пијаце и водоводне мреже.”, истакао је Павле Марков

Током израдње отвореног спортског терена с трибином у дворишту Дома ученика и студената „Никола Војводић“, остварена је уштеда од шест милиона динара. Предрачунска вредност мултифункционалног терена за мали фудбал, одбојку, кошарку и тенис износила је 22 милиона динара, али је на крају утрошено 16 милиона динара.