Razvoj sporta

  Opština Stara Pazova

  Sportska hala u Starim Banovcima biće multifunkcionalni sportski objekat, namenjen za rekreativno i profesionalno bavljenje sportom, te održavanje sportskih i kulturno-umetničkih manifestacija. Projektom je predviđena izgradnja objekta od skoro 3.000 m2 neto površine, sa 890 sedećih mesta.

  Opština Bečej

  Sanacija ravnog krova objekta Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej obuhvatiće sanaciju hidroizolacije, oluka i oštećenih betonskih zidova. čime će se sprečiti dalje prokišnjavanje i urušavanje objekta. Sanacija krova omogućiće bolje uslove za rekreativno i profesionalno bavljenje sportom u Bečeju.

  Grad Zrenjanin

  Rekonstrukcija atletske staze u Zrenjaninu obuhvatiće izgradnju brojnih atletskih borilišta (atletska staza sa osam traka, borilište za bacanje koplja, kugle i diska, jama za skok u dalj i jama za stipl), te postavljena novih reflektora. Rekonstrukcijom atletskog stadiona biće stvoreni uslovi za kvalitetnije rekreativno i profesionalno bavljenje atletikom, te otvoriti mogućnosti za organizaciju domaćih i…

  Opština Apatin

  Sanacija i adaptacija sportskih terena u gimnaziji „Nikola Tesla“ podrazumeva adaptaciju fudbalskog, košarkaškog i odbojkaškog terena koji će doprineti razvoju školskog sporta i bavljenju sportom uopšte.

  Opština Titel

  Izgradnjom sportsko-rekreativnih terena za boćanje i badmington, univerzalnog terena za košarku, odbojku i fudbal, te prilaznih staza uz Tisu, upotpuniće se sadržaji za bavljenje sportom, ali i organizovanjem različitih sportskih manifestacija u Titelu.

  Opština Temerin

  Završetak 2. faze izgradnje sportske hale u Bačkom Jarku, započete prethodnih godina. Radovi obuhvataju građevinske radove, radove na vodovodu i kanalizaciji, kao i termotehničke radove.

  Opština Srbobran

  Prethodnih godina, sportska sala u Srbobranu je delimično renovirana. Projekat podrazumeva zamenu podne obloge u maloj sali, rekonstrukciju sanitarnih čvorova i završetak radova na prilazu objektu.

  Opština Plandište

  Adaptacijom i rekonstrukcijom dela sportskog objekta FK „Mladost“ u Velikoj Gredi biće napravljene dve svlačionice, sanitarni čvor i kancelarija.

  Opština Žabalj

  Završetak radova na izgradnji i osvetljenju rukometnog terena i atletske staze, kao i postavljanje kapije i ograde. Projekat predstavlja drugu fazu višegodišnje izgradnje sportske hale u okviru OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Gospođincima.

  Opština Beočin

  Sanacijom i adaptacijom sportskih terena u javnom parku biće urađeno kompletno presvlačenje novim slojem asfalta na terenima. Na terenu za košarku biće zamenjena tartan podloga, tribine sanirane,  a projektom je obuhvaćeno i sređivanje zaštitne ograde, zamena klupa za rezervne igrače i sređivanje kanala za odvod atmosferskih voda.

 • Opština Mali Iđoš

  Izgradnjom tribina na novoizgrađenom i nedovršemom fudbalskom igralištu u Feketiću, građani ovog mesta dobiće mesto na kome će se okupljati i uživati u sportu.