Развој спорта

  Општина Апатин

  Санација и адаптација спортских терена у гимназији „Никола Тесла“ подразумева адаптацију фудбалског, кошаркашког и одбојкашког терена који ће допринети развоју школског спорта и бављењу спортом уопште.

  Општина Тител

  Изградњом спортско-рекреативних терена за боћање и бадмингтон, универзалног терена за кошарку, одбојку и фудбал, те прилазних стаза уз Тису, употпуниће се садржаји за бављење спортом, али и организовањем различитих спортских манифестација у Тителу.

  Општина Темерин

  Завршетак 2. фазе изградње спортске хале у Бачком Јарку, започете претходних година. Радови обухватају грађевинске радове, радове на водоводу и канализацији, као и термотехничке радове.

  Општина Србобран

  Претходних година, спортска сала у Србобрану је делимично реновирана. Пројекат подразумева замену подне облоге у малој сали, реконструкцију санитарних чворова и завршетак радова на прилазу објекту.

  Општина Пландиште

  Адаптацијом и реконструкцијом дела спортског објекта ФК „Младост“ у Великој Греди биће направљене две свлачионице, санитарни чвор и канцеларија.

  Општина Жабаљ

  Завршетак радова на изградњи и осветљењу рукометног терена и атлетске стазе, као и постављање капије и ограде. Пројекат представља другу фазу вишегодишње изградње спортске хале у оквиру ОШ „Жарко Зрењанин“ у Госпођинцима.

  Општина Беочин

  Санацијом и адаптацијом спортских терена у јавном парку биће урађено комплетно пресвлачење новим слојем асфалта на теренима. На терену за кошарку биће замењена тартан подлога, трибине саниране,  а пројектом је обухваћено и сређивање заштитне ограде, замена клупа за резервне играче и сређивање канала за одвод атмосферских вода.

 • Општина Мали Иђош

  Изградњом трибина на новоизграђеном и недовршемом фудбалском игралишту у Фекетићу, грађани овог места добиће место на коме ће се окупљати и уживати у спорту.