Развој спорта

    Општина Стара Пазова

    Спортска хала у Старим Бановцима биће мултифункционални спортски објекат, намењен за рекреативно и професионално бављење спортом, те одржавање спортских и културно-уметничких манифестација. Пројектом је предвиђена изградња објекта од скоро 3.000 м2 нето површине, са 890 седећих места.

    Општина Бечеј

    Санација равног крова објекта Установе за спортску и културну активност омладине Бечеј обухватиће санацију хидроизолације, олука и оштећених бетонских зидова. чиме ће се спречити даље прокишњавање и урушавање објекта. Санација крова омогућиће боље услове за рекреативно и професионално бављење спортом у Бечеју.

    Град Зрењанин

    Реконструкција атлетске стазе у Зрењанину обухватиће изградњу бројних атлетских борилишта (атлетска стаза са осам трака, борилиште за бацање копља, кугле и диска, јама за скок у даљ и јама за стипл), те постављена нових рефлектора. Реконструкцијом атлетског стадиона биће створени услови за квалитетније рекреативно и професионално бављење атлетиком, те отворити могућности за организацију домаћих и…

    Општина Апатин

    Санација и адаптација спортских терена у гимназији „Никола Тесла“ подразумева адаптацију фудбалског, кошаркашког и одбојкашког терена који ће допринети развоју школског спорта и бављењу спортом уопште.

    Општина Тител

    Изградњом спортско-рекреативних терена за боћање и бадмингтон, универзалног терена за кошарку, одбојку и фудбал, те прилазних стаза уз Тису, употпуниће се садржаји за бављење спортом, али и организовањем различитих спортских манифестација у Тителу.

    Општина Темерин

    Завршетак 2. фазе изградње спортске хале у Бачком Јарку, започете претходних година. Радови обухватају грађевинске радове, радове на водоводу и канализацији, као и термотехничке радове.

    Општина Србобран

    Претходних година, спортска сала у Србобрану је делимично реновирана. Пројекат подразумева замену подне облоге у малој сали, реконструкцију санитарних чворова и завршетак радова на прилазу објекту.

    Општина Пландиште

    Адаптацијом и реконструкцијом дела спортског објекта ФК „Младост“ у Великој Греди биће направљене две свлачионице, санитарни чвор и канцеларија.

    Општина Жабаљ

    Завршетак радова на изградњи и осветљењу рукометног терена и атлетске стазе, као и постављање капије и ограде. Пројекат представља другу фазу вишегодишње изградње спортске хале у оквиру ОШ „Жарко Зрењанин“ у Госпођинцима.

    Општина Беочин

    Санацијом и адаптацијом спортских терена у јавном парку биће урађено комплетно пресвлачење новим слојем асфалта на теренима. На терену за кошарку биће замењена тартан подлога, трибине саниране,  а пројектом је обухваћено и сређивање заштитне ограде, замена клупа за резервне играче и сређивање канала за одвод атмосферских вода.

  • Општина Мали Иђош

    Изградњом трибина на новоизграђеном и недовршемом фудбалском игралишту у Фекетићу, грађани овог места добиће место на коме ће се окупљати и уживати у спорту.