Oblasti finansiranja

  Opština Nova Crnja

  Sanacijom kolovoza u ulicama Alekse Šantića,Karađorđevoj i Nikole Tesle u naseljenom mestu Vojvoda Stepa, doprineće se bezbednijem odvijanju saobraćaja, kao i poboljšanju kvaliteta života na teritoriji opštine Nova Crnja.  Projektom je predviđena sanacija kolovoza u ukupnoj dužini od oko 5.000  metara.

  Grad Subotica

  Projektom uređenja i urbanog opremanja Velikog parka na Paliću obuhvaćen je prostor severne obale jezera, čime se zaokružuje projekat popločavanja klinker-pločama svih staza u parku. Urbanističko-arhitektonsko oblikovanje parternog uređenja i urbanog opremanja Velikog parka na Paliću sa obalnim pojasom, kao jedinstvene ambijentalne celine, kojim je obuhvaćeno popločavanje pešačkih staza kroz park, šetališta uz obalu, platoa,…

  Opština Sremski Karlovci

  Rekonstrukcija saobraćajnica u Sremskim Karlovcima obuhvata rekonstrukciju saobraćajnice u delu Ulice Karlovačkih đaka od ulice Braće Anđelić do okretnice za gradski autobus, uključujući i okretnicu, kao i rekonstrukciju pešačke staze i kolskih prilaza domaćinstvima. Ukupna dužina deonice predviđene za rekonstrukciju je oko 580 m. Realizacijom projekta biće povećana bezbednost saobraćaja u delu naselja Dudara, ali…

  Opština Bela Crkva

  Postavljanjem energetski efikasnih svetiljki na stubovima javne rasvete u industrijskoj zoni u Beloj Crkvi, završava se ranije započeto infrastrukturno opremanje industrijske zone, te se time obezbeđuju bolji uslovi za poslovanje preduzeća u industrijskoj zoni, kao i za privlačenje novih investitora.

  Opština Bač

  Rekonstrukcija dela lokalnog puta L-3 obuhvata rekonstrukciju  oko 5 km puta koji se proteže od državnog puta 2a reda broj 112 do naselja Plavna. Popravkom saobraćajnice biće uspostavljen bezbedniji i dugoročno održiv i stabilniji saobraćaj na teritoriji opštine Bač, ali i bolja povezanost sa drugim opštinama što doprinosi daljem lokalno ekonomskom razvoju naselja.

  Opština Senta

  Izgradnja saobraćajnice u ulici Baštenska i Čuka Zoltana u Senti podrazumeva izgradnju oko 4,3 km kolovoza u obe ulice, sa postavljanjem vertikalne i horizontalne saobraćajne signalizacije. Izgradnjom ovih saobraćajnice poboljšava se kvalitet života lokalnog stanovništva, te obezbeđuje bezbednije odvijanje saobraćaja.

  Grad Sombor

  Infrastrukturno opremanje Industrijske zone u Somboru u zoni saobraćajnica SS2 i P6 obuhvata izgradnju saobraćajnica i pešačko-biciklističkih staza, komunalne infrastrukture (vodovodne i kanalizacione mreže otpadnih voda i atmosferske kanalizacije), te izgradnju javne rasvete u dužini od oko 1km. Izgradnjom nedostajuće infrastrukture, industrijska zona biće komunalno opremljena, te time spremna za dalji razvoj i poslovanje malih…

  Grad Pančevo

  Izgradnjom nedostajuće saobraćajnice u Ulici Crepajski put, biće završeni radovi na izgradnji saobraćajne infrastrukture u „Severnoj industrijskoj zoni“ u Pančevu. Projektom je predviđena izgradnja 620 m puta. Unapređenjem uslova za razvoj industrijske zone, stvaraju se uslovi za privlačenje novih investitora u zoni koja se prostire na 75 hektara, a time i razvoj poslovanja malih i…

  Opština Čoka

  Ojačanje-sanacija kolovoza u ulici Vuka Karadžića u Ostojićevu predstavlja sanaciju oko 890 metara kolovozne konstrukcije. Realizacijom ovog projekta biće omogućeno lakše i bezbednije odvijanje saobraćaja u ovoj ulici, bez obzira na vremenske prilike.

  Opština Bačka Topola

  Izgradnjom saobraćajnice u bačkotopolskoj industrijskoj zoni biće zaokružen projekat infrastrukturnog opremanja započetog 2017. godine. Nakon izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže, izgradnjom saobraćajnice, osam parcela u bačkotopolskoj industrijskoj zoni biće u potpunosti opremljeno i spremno  za prodaju novim investitorima.

  Opština Šid

  Prva faza infrastrukturnog opremanja radne zone u Adaševcima obuhvata izgradnju servisnih saobraćajnica, izgradnju pešačko-biciklističke staze, vodovodne mreže i postavljanje trafostanice. Infrastrukturnim opremanjem stiču se uslovi za namensko korišćenje prostora predviđenog za radnu zonu, odnosno, biće omogućen prilaz i izgradnja infrastrukturnih objekata i instalacija za buduće korisnike ove radne zone.

  Opština Stara Pazova

  Sportska hala u Starim Banovcima biće multifunkcionalni sportski objekat, namenjen za rekreativno i profesionalno bavljenje sportom, te održavanje sportskih i kulturno-umetničkih manifestacija. Projektom je predviđena izgradnja objekta od skoro 3.000 m2 neto površine, sa 890 sedećih mesta.

  Opština Mali Iđoš

  Poboljšanje saobraćajne infrastrukture na teritoriji opštine Mali Iđoš predviđa izgradnju kolovoza u Ulici Bašta u Malom Iđošu u dužini od oko 563 m, kao i sanaciju kolovoza u Ulici Vuka Karadžića u Lovćencu, gde je intetnzitet saobraćaja velik zbog pristupa školi i groblju.

  Opština Pećinci

  Izgradnja pristupnog puta radnoj zoni 10.2 Sibač stvaraju se preduslovi za otvaranje nove radne zone u neposrednoj blizini autoputa E70, ukupne površine 204 hektara. Projektom je predviđena izgradnja  industrijske saobraćajnice u dužini od 980 m. Infrastrukturno i komunalno opremanje osnovni je preduslov za dovođenje i realizaciju novih investicija u novoj radnoj zoni koja se formira…

  Otpština Vrbas

  Izvođenje radova na adaptaciji predškolske ustanove u kome je smešten objekat „Cvrčak“ u Bačkom Dobrom Polju biće obezbeđeni kvalitetniji uslovi za boravak i rad u vrtiću. Projektom je predviđeno oblaganje fasadnih zidova termoizolacionim pločama, postavljanje krovne hidroizolacije kako bi se povećala energetska efikasnost objekta, kao i izradnja novih trotoara i sanacija oštećenih zidova u dvorištu.

  Opština Kula

  Izgradnja sportskog centra u Kuli predstavlja izgradnju sportskog kompleksa sa bazenima i pratećim sportskim i ugostiteljskim sadržajima, koji će doprineti  kako povećanju sportsko-rekreativnih sadržaja za građane, tako i za razvoj turizma. Projektom je planirano da se gradnja izvede u tri faze, a prva faza projekta obuhvata oko 33.472 m2 površine.

  Opština Bački Petrovac

  Dogradnja postojećeg objekta, u kome je smešten vrtić „Včielka“ u Kulpinu, obuhvata izgradnju još jedne učionice u kojoj će da bude smešteno jasleno odeljenje za 18 dece, kao i dogradnju neophodne fiskulturne sale sa pratećim sadržajima, dogradnju adekvatnih sanitarnih prostorija, poseban ulaz za kuhinju i kotlarnica. Realizacijom projekta biće povećan kapacitet, ali i kvalitet predškolskog…

  Opština Bački Petrovac

  Sanacijom kolovoza u ulicama Novosadska, 14. VUSB i delu ulice Kolareva, biće završeni radovi na pojačanom održavanju državnog puta IIa reda broj 111 u Bačkom Petrovcu. Radovi će obuhvatiti izmeštanja autobuskih stajališta, sređivanje ivičnjaka, rekonstrukciju raskrsnice sa Sladkovičevom, kao i postavljanje horizontalne i vertikalne signalizacije

  Grad Pančevo

  Druga faza izgradnje potamiškog kolektora obuhvata izgradnju dela kolektora od crpne stanice Crveni magacin do postojeće glavne crpne stanice FCS Luka Dunav. Projekat obuhvata izgradnju 1.748 metara mreže,čime se unapređuje sistem upravljanja otpadnim vodama na teritoriji Grada Pančeva i obezbeđuju bolji uslovi za poslovanje privrednih subjekata u zoni kolektora.

  Opština Irig

  Sanacijom i pojačanim održavanjem lokalnog puta od Vrdnika do naseljenog mesta Jazak biće unapređena saobraćajna infrastruktura na teritoriji opštine Irig. Kvalitetnije saobraćajnice, bezbedno odvijanje saobraćaja samo su neke od prednosti koje doprinose boljoj povezanosti Vrdnika, kao centra banjskog turizma na Fruškoj Gori sa susednim opštinama, a time i dalji razvoj ne samo turizma, već i…

  Opština Sremski Karlovci

  Projekat odvođenja atmosferskih voda sa Trga Branka Radičevića i ulivnih ulica predstavlja nastavak ranije započetog projekta rekonstrukcije sistema kanalizacije upotrebljenih voda. Ovom fazom projekta biće izgrađeno oko 200 m atmosferske kanalizacije u samom centru naselja, što će u značajnoj meri doprineti očuvanju životne sredine i poboljšati kvalitet života građana i brojnih turista koji svakodnevno posećuju…

  Grad Novi Sad

  IRadi obezbeđenja stabilnog, sigurnog i dugoročnog odvijanja saobraćaja, odnosno poboljšanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, projektom je predviđena izgradnja kružne raskrsnice ulica Put doktora Goldmana, Moše Pijade i Branislava Bukurova u Sremskoj Kamenici. Pored izgradnje kružne raskrsnice, projektom je predviđena i izgradnja biciklističkih i pešačkih staza, izmeštanje vodovodne i kanalizacione mreže iz zone saobraćajnice, kao…

  Opština Odžaci

  Pojačano održavanja dela ulica Železničke i Ive Lole Ribara u Odžacima podrazumeva nastavak projekta rekonstrukcije saobraćajnica na kojima je velik intenzitet saobraćaja. Realizacijom projekta koja podrazumeva rekonstrukciju kolovoza, pešačkih staza i slivnika, biće povećana bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

  Grad Kikinda

  Rekonstrukcija cevovoda na delu vodovodne mreže u Kikindi podrazumeva zamenu postojećih cevi distribucionog cevovoda sa adekvatnim cevima od polietilena visoke gustine. Vodovodna mreža biće rekonstruisana u ukupnoj dužini od 5.849,50 metara u Ulici Feješ Klare, Nićifora Brandića, Distričkoj, Dimitrija Tucovića, Branka Radičevića, Đure Daničića i Vojina Zirojevića.

  Opština Novi Kneževac

  Sanacijom dela vodovodne mreže u Novom Kneževcu biće zamanjene postojeće azbest cementne cevi kako bi se obezbedilo uredno snabdevanje pijaćom vodom na teritoriji naselje. Projektom je predviđena sanacija mreže u ulicama Kralja Petra Prvog, Žarka Zrenjanina, Trgu Moše Pijade, Krsturskom putu, Nemanjinoj i Jelene Bajić.

  Opština Novi Bečej

  Izgradnjom postrojenja za pripremu vode za piće u Novom Bečeju biće obezbeđena zdrava pijaća voda za sve stanovnike Novog Bečeja. Prva faza izgradnje obuhvata izgradnju filter stanice sa opremom za filtraciju. Bruto površina objekta je 385,06 m2. Lokacija postrojenja je na postojećem izvorištu u Novom Bečeju.

  Opština Pećinci

  Unapređenjem saobraćajne infrastrukture rekonstrukcijom Golubinačke ulice u Šimanovcima, lokalnog puta koji je trenutno u veoma lošem stanju, biće povećana bezbednost u saobraćaju, ali i omogućena veća propusna moć usled povećane frekvencije kamiona i putničkih vozila na deonici puta koja je veza naselja Šimanovci i radne zone „Sever“. Projektom je predviđena rekonstrukcija puta u dužini od…

  Grad Kikinda

  Gradska pijaca u  Kikindi smeštena je u samom centru grada, ali usled nedovoljne infrastrukturne opremljenosti, uslovi rada na gradskoj tržnici odražavaju se i na kvalitet i kvantitet ponude. Novoprojektovana pijaca je formirana na postojećoj parceli i činiće je dva odvojena objekta. Prva faza izgradnje gradske pijace predstavlja izgradnju lamele 1, gde će da bude smešteno…

  Opština Beočin

  Projektom je predviđena prva faza adaptacije elektroenergetske infrastrukture, koja će obuhvatiti zamenu javne rasvete na pristupnom putu i u okruženji manastira Beočin. Unapređenjem infrastrukture koja doprinosi poboljšanju energetske efikasnosti, racionalnije će se koristiti električna energija, ali i obezbediti bezbedniji pristup manastiru, te obezbediti kvalitetniji uslovi za odvijanje saobraćaja u ovom delu opštine.

  Grad Sombor

  Saobraćajnice unutar „Bloka 82“ nalaze se u neposrednoj blitini centra grada, sa pretežno kolektivnim stanovanjem. Projektom je predviđena izgradnja saobraćajne infrastrukture, trotoara, biciklističkih staza, parkinga, postavljanje javne rasvete i uređenje zelenih površina. Poboljšanjem kvaliteta komunalne opremljenosti lokacije, poboljšava se i kvalitet građana koji žive u tom delu Sombora, ali i unapređuje atraktivnost lokacije za buduće…

  Opština Bečej

  Sanacija ravnog krova objekta Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine Bečej obuhvatiće sanaciju hidroizolacije, oluka i oštećenih betonskih zidova. čime će se sprečiti dalje prokišnjavanje i urušavanje objekta. Sanacija krova omogućiće bolje uslove za rekreativno i profesionalno bavljenje sportom u Bečeju.

  Opština Temerin

  Izvođenje saobraćajnog priključka servisne saobraćajnice na državni put II reda broj 101 u Bačkom Jarku biće obezbeđen pristup građevinskim parcelama u blokovima 38 i 39. Izgradnjom servisne saobraćajnice i obezbeđenjem saobraćajnih priključaka na državni put, omogućava se dalji lokalni privredni razvoj opštine Temerin infrastrukturnim opremanjem radne zone i time se stvaraju bolji uslovi za privlačenje…

  Opština Kanjiža

  Izgradnja i proširenje kolovoza u ulicama Almaši Gabora i Vatrogasnoj u Totovom Selu, kao i u ulicama Jovana Bogdanovića, Stevana Novkovića, Zadnjoj i u Marka Njegomira u Velebitu biće izgrađene saobraćajnice koje omogućavaju veću bezbednost u saobraćaju, kao i doprinose boljem kvalitetu života u naseljeniim mestima opštine Kanjiža.

  Opština Ruma

  Intenzivni privredni razvoj Rume uslovio je potrebu rekonstrukcije i dogradnje postojeće komunalne infrastrukture u Glavnoj ulici, od Ulice 27. oktobra do Zmaj Jovine ulice. Projektom je predviđena rekonstrukcija saobraćajnice, trotoara, parkinga,  hidrotehničkih instalacija i javne rasvete.

  Grad Novi Sad

  Završetak objekta centralne kuhinje predškolske ustanove u Novom Sadu, čija je izgradnja počela još 2011. godine, obuhvata izvođenje svih zanatskih radova na adaptaciji objekta, čiji završetak će omogućiti ugradnju tehnološke opreme i time predaju objekta u upotrebu.  Izgradnjom centralne kuhinje biće poboljšani uslovi rada i vaspitno-obrazovnog procesa predškolske ustanove, te poboljšani uslovi za pripremu hrane…

  Grad Zrenjanin

  Rekonstrukcija atletske staze u Zrenjaninu obuhvatiće izgradnju brojnih atletskih borilišta (atletska staza sa osam traka, borilište za bacanje koplja, kugle i diska, jama za skok u dalj i jama za stipl), te postavljena novih reflektora. Rekonstrukcijom atletskog stadiona biće stvoreni uslovi za kvalitetnije rekreativno i profesionalno bavljenje atletikom, te otvoriti mogućnosti za organizaciju domaćih i…

  Opština Alibunar

  Kanalizaciona mreža je izgrađena na oko 60% teritorije Alibunara. Izgradnjom 2.672 metra kanalizacione mreže u Bloku 5, korisnici koji i dalje koriste septičke jame, bili bi priključeni na kanalizacionu mrežu otpadnih voda, što bi umnogome doprinelo poboljšanju kvaliteta života građana. Prva faza obuhvata gradnju mreže u Nemanjinoj ulici i u delu ulice Žarka Zrenjanina do…

  Opština Titel

  Naseljeno mesto Šajkaš je jedno od nauređenijim mesta titelske opštine, te bi sa izgradnjom kanalizacione mreže bio dodatno podignut nivo kvaliteta života stanovništva i doprinelo očuvanju životne sredine. Prvom fazom je predviđena izgradnja kanalizacione mreže u ulicama Radnička, Zmaj Jovina, Petra Drapšina i Braće Krkljuš.

  Opština Stara Pazova

  Deo IV faze vodovodne mreže naselja Vojka obuhvata izgradnju oko 3.200 metara ulične vodovodne mreže što će omogućiti priključenje oko 250 novih domaćinstava i privrednih subjekata na javni sistem vodosnabdevanja. Projektom je obuhvaćena izgradnja vodovodne mreže u ulicama Sestara Grujić, Stevana Popova, M.Đorđevića Neše, Karađorđevoj, Nikole Filipina i Majur.

  Opština Pećinci

  Sistem vodosnabdevanja u Ašanji sastoji se od bunara, hidroforske stanice i vodovodne mreže. Hidromašinska i elektro oprema je dotrajala, te je projektom predviđena sanacija i zamena hidrotehničke opreme u hidroforskoj stanici, opremanje bunara i ugradnja opreme za hlorisanje na izvorištu, kako bi se obezbedilo nesmetano i sigurno vodosnabdevanje stanovništa.

  Opština Novi Bečej

  Naselje “Šušanjski sliv“ u Novom Bečeju delimično je pokriven mrežom kanalizacije otpadnih voda. Projektom izgradnje sekundarne kanalizacione mreže predviđena je izgradnja oko 1.588 m mreže u ulicama Vlade Kolara, Miloja Čiplića, Tapai Šandora i Brigadira Ristića. Izgradnjom sekundarne kanalizacione mreže, građani „Šušanjskog sliva“ prestaće da koriste septičke jame, što će doprineti poboljšanju kvaliteta života, ali…

  Opština Nova Crnja

  Stanovništvo Nove Crnje i Vojvode Stepe se vodom snabdeva sa izvorišta koja su bogata prirodnim organskim materijama, te prilikom tretmana hlorom stvaraju se trihalometani. Realizacijom ovog projekta biće nabavljena i ugrađena nova oprema za proizvodnju i doziranje mešovitog dezinfekta na mestu potrošnje sa automatskim dozirnim sistemom i sistemom za praćenje koncentracije rezidualnog hlora u tretiranoj…

  Grad Kikinda

  Sanacija vodovodne mreže obuhvata rekonstrukciju 2.513,80 metara mreže u ulicama Albertova,Kumanovska i Veljka Petrovića u Kikindi. Realizacijom ovog projekta se stvaraju uslovi koji će doprineti podizanju kvaliteta mreže za vodosnabdevanje i izgradnju fabrike vode.

  Opština Vrbas

  Odvođenje komunalnih voda voda u naselju „Vrbas Sever“ kod kolonije Kudeljare trenutno se obavlja preko septičkih jama i upojnih bunara, što dovodi do zagađenja zemljišta i okoline uopšte. Projekat predviđa izgradnju 192 metra kanalizacione mreže, te priključenje na ranije izgrađen kanalizacioni sistem koji vodi ka Centralnom postrojenju za preradu otpadnih voda.

  Opština Apatin

  Druga faza rekonstrukcije i proširenja atmosferske kanalizacije sliva “Dunavac” u Apatinu predstavlja nastavak projekta započetog sredinom 2017. godine, a koji za cilj ima rešavanje problema odvođenja atmosferskih voda iz zone gradskog područja, te sprečavanje budućih plavljenja ovog dela naselja. Projektom je predviđena rekonstrukcija kolektora u ulicama Nikole Tesle i D. Trifunovića, u dužini od oko…

  Opština Temerin

  Park prirode „Jegrička“ nalazi se na listi međunarodno značajnih staništa ptica i kao botaničko područje i kao takvo predstavlja prirodnu oazu i sklonište za razne zaštićene biljne i životinjske vrste. Svojom lepotom privlači veliki broj kako prirodnjaka, tako i turista. Izgradnjom pešačke staze u dužini od oko 3.800 metara od Temerina do info centra „Jegrička“…

  Grad Sombor

  KIndustrijska zona u Somboru locirana je uz jugoistočnu granicu grada na površini od oko 500 hektara i u njoj trenutno posloju brojna preduzeća poput „Merkur boje i lakovi“, “Meteor commerce”, “Fiorano” – Calzedonia member group… U delu zone, gde je stara energana koja je predviđena za rušenje, a u cilju opremanja parcele za nove investitore,…

  Opština Ruma

  Radna zona „Rumska petlja“ prostire se na povšini od 230 hektara i opremljena je saobraćajnom, kanalizacionom, vodovodnom, gasnom i elektrodistribucionom mrežom. Nedostatak javne rasvete otežava saobraćaj unutar zone, te je trenutno čini manje privlačnom za potencijalne investitore. Izgradnjom javne rasvete u delu radne zone „Rumska petlja“, u dužini od 4.500 metara doprineće se poboljšanju poslovne…

  Grad Pančevo

  Završetak infrastrukturnog opremanja Severne industrijske zone, omogućiće pristup svim parcelama sa južne strane zone, što će doprineti privlačenju novih investicionih projekata potencijalnih domaćih i stranih investitora, a samim tim, uticaće na poboljšanje investicione klime u Pančevu. Ovaj projekat podrazumeva izgradnju oko 600 m saobraćajnice sa vodovodom i javnom rasvetom. Izgradnjom treće deonice, biće završena izgradnja…

  Grad Subotica

  Realizacija projekta predviđa izgradnju 1.485 metara kolovoza u Ulici Anke Butorac, te rekonstrukciju i dogradnju 431 metra Petrinjske ulice. Obe ulice se nalaze u MZ „Makova sedmica“, a realizacijom ovog projekta poboljšaće se uslovi života građanima Subotice jer će protok saobraćaja i uslovi odvijanja saobraćaja svih učesnika biti olakšani i bezbedniji.

  Grad Sremska Mitrovica

  Rekonstrukcija ulice Vuka Karadžića predstavlja završnu fazu projekta rekonstrukcije pešačke zone u centru grada. Pešačka zona je rekonstruisana još 2008. godine, a Ulica Vuka Karadžića, koja prolazi pored pešačke zone, spaja sve značajnije turističke lokalitete u Sremskoj Mitrovici. Rekonstrukcija ulice obuhvatiće radove na rekonstrukciji kolovoza i atmosferske kanalizacije, što će omogućiti bolju protok saobraćaja na…

  Opština Opovo

  Treća i četvrta faza izgradnje lokalnog puta Opovo-Debeljača obuhvatiće izgradnju 2.300 metara saobraćajnice. Izgradnja puta između Opova i Debeljače doprineće boljoj povezanosti opština Opovo i Kovačica, ali i omogućiti lakše privlačenje potencijalnih investitora jer je na ovoj deonici puta i novoformirana industrijska zona.

  Opština Inđija

  Nastavak rekonstrukcije Grebenskog puta na Fruškoj gori, obuhvatiće deonicu od hotela „Norcev“ do raskrsnice na Banstolu, u ukupnoj dužini od 9.500 metara. Rekonstrukcija dela Grebenskog puta povezaće državni put od Beograda ka Novom Sadu, te osim povećanja nivoa bezbednosti saobraćaja, omogućiti bolju povezanost sremskih opština, bolji pristup izletištima i manastirima na Fruškoj gori.

  Opština Bečej

  Raskrsnica ulica Miloša Crnjanskog, Žilinski Endrea, Zoltana Čuke i Dositejeve ukupne je dužine 297 metara. Prilaz raskrsnici je opterećen, a zbog nedostatka odgovarajuće saobraćajne signalizacije, ugrožena je i bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Rekonstrukcija raskrsnice predviđa izgradnju kružne raskrsnice, što će omogućiti veću protočnost saobraćaja i povećati nivo sigurnosti odvijanja saobraćaja.

  Opština Bačka Palanka

  Rekonstrukcija dela opštinskog puta od Mladenova do granice sa opštinom Bač, u dužini od 2.047 metara obuhvatiće proširenje puta, kao i rekonstrukciju kompletne kolovozne konstrukcije. Rekonstrukcijom puta biće omogućeno bezbednije odvijanje saobraćaja, posebno za građane koji na ovoj deonici imaju svoje oranice, te korisnike lovišta VU „Morović“. Rekonstrukcijom deonice stvaraju se i uslovi za izgradnju…

  Specijalna bolnica za plućne bolesti „DR Budislav Babić“ Bela Crkva

  SBPB „Dr Budislav Babić“ započela je sa gradnjom novog objekta bolnice, koji je trebalo da omogući proširenje kapaciteta bolnice još 2008. godine, kada je i izvedeno najviše građevinskih radova. Međutim, od 2013. godine radovi su u zastoji. Sa sredstvima obezbeđenim na konkursu Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine biće izvedeni neophodni građevinsko-zanatski radova, koji će…

  Klinički centar Vojvodine

  Rekonstrukcijom i sanacijom objekata Kliničkog centra Vojvodine predviđena je rekonstrukcija objekta Klinike za ortopedsku hirurgiju, sanacija Klinike za bolesti uva, grla i nosa, sanacija kotlarnice i vešeraja Klinike za neurologiju, te sanacija elektroenergetskih instalacija i napojnih vodova Klinike za neurologiju, očne klinike i upravne zgrade. Realizacijom projekta biće obezbeđeni bolji uslovi za rad zaposlenih i…

  Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine

  Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u postupku je kupovine aparata za magnetnu rezonancu, koji će da bude smešten u novoizgrađeni objekat Odseka za magnetnu rezonancu. U okviru faza I izgradnje objekta, predviđena je izgradnja prizemlja objekta, čija će konačna spratnost da bude P+1+M. Obezbeđenjem prostora za smeštaj MR aparata omogućiće se njegov…

  Pećinci

  Sistem vodosnabdevanja naselja Kupinovo sastoji se od bunara, hidroforse stanice i vodovodne mreže. Hidromašinska i elektro oprema je dotrajala, pa je zbog starosti i korozije opreme prisutna stalna opasnost od havarije i nestanka vode. Projektom je predviđena ugradnja nove hidrotehničke opreme u objektu hidroforske stanice, kompletna sanacija opreme u bunarskim šahtovima, kao i ugradnja opreme…

  Irig

  Energetska sanacija postojećeg objekta za predškolsko obrazovanje ”Vila” u Vrdniku obuhvatiće zamenu fasadne stolarije i sanaciju plafonske konstrukcije. Realizacijom projekta biće unapređeni uslovi za vaspitno-obrazovni rad, ali i ostvarene i značajne uštede u potrošnji energije za grejanje i hlađenje objekta.

  Temerin

  Sanacija i rekonstrukcija centralnog objekta predškolske ustanove ”Veljko Vlahović” u Temerinu predviđa zamenu uređaja, instalacije i opreme u cilju poboljšanja uslova boravka i energetske efikasnosti samog objekta. Ulaganjem u infrastrukturu objekta, biće stvoreni i bolji uslovi za inkluzivno vaspitanje i obrazovanje.

  Kovin

  Opština Kovin započeča je izgradnju novog objekta predškolske ustanove „Naša radost“. Drugom fazom radova predviđeno je da budu izvedeni zanatski radovi, parterno uređenje oko objekta i priključenja na infrastrukturu. Izgradnjom novog vrtića, biće obezbeđeni adekvatni uslovi za vaspitno-obrazovni rad sa decom predškolskog uzrasta.

  Kanjiža

  Lokacija budućeg industrijskog parka u Horgošu udaljena je 4 km od državne granice Srbije i Mađarske, obuhvatajući površinu od 22 hektara. Projektom je predviđeno asfaltiranje kolovoza u dužini od 524 m.

  Bela Crkva

  Izgradnjom kanalizacione mreže otpadnih voda u industrijskoj zoni, opština Bela Crkva zaokružuje infrastrukturno opremanje zone, što će omogućiti privlačenje novih investicija i povećanje zaposlenosti u ovoj opštini. Projektom je predviđena izgradnja oko 2.080 m kanalizacione mreže i 49 šahtova.

  Odžaci

  Izgradnja atmosferske kanalizacije u uličnom koridoru u radnoj zoni, u dužini od 1.100 metara, obezbediće kvalitetnije odvodnjavanje atmosferskih voda sa kolovoza. Izgradnjom atmosferske kanalizacije smanjiće se oštećenja na saobraćajnici u radnoj zoni, što će doprineti stvaranju boljih uslova za privlačenje novih investitora i smanjenje nezaposlenosti u opštini.

  Novi Bečej

  Za javno osvetljenje u istočnoj radnoj zoni, predviđeno je postavljanje 37 stubova javne rasvete sa ukupno 67 svetiljki sa LED izvorom svetlosti. Izgradnja javne rasvete u radnoj zoni predstavlja još jedan korak ka potpunoj infrastrukturnoj opremljenosti zone, što doprinosi većoj atraktivnosti lokacije, a time i privlačenju investitora i daljem privrednom razvoju novobečejske opštine.

  Grad Novi Sad

  Uređenjem pešačkih staza sa pratećim mobilijarom i javnom rasvetom biće povećana pristupačnost objektima turističke infrastrukture u Kameničkom parku, kao centralnom gradskom parku. Ukupna dužina staza predviđenih sanacijom iznosi oko 1892 m, a predviđeno je i postavljanje nove solarne rasvete, kao i postavka 49 klupa, 12 stolova i 28 kanti za otpatke. U parku će izgraditi…

  Vrbas

  Obezbeđenjem neophodne infrastrukture za centralno postrojenje za preradu otpadnih voda Vrbas-Kula, biće ispunjena ugovorna obaveza Republike Srbije i opštine Vrbas prema Evropskoj Komisiji. Izgradnjom pristupne saobraćajnice, zaokružiće se izgradnja kompleksa CPPOV, što je preduslov i za izdavanje upotrebne dozvole za rad postrojenja. Dužina saobraćajnice, koja će obezbediti nesmetan prilaz kompleksu, iznosi 760 metara.

  Bač

  Opština Bač je tokom 2017. godine započela rekonstrukciju kolovoza u ulici Bratstva i jedinstva, koja je izgrađena pre 30 godina. Druga faza radova obuhvata rekonstrukciju 908 m kolovoza, kako bi se obezbedili uslovi za dugoročno odvijanje saobraćaja koji će da bude bezbedan za sve učesnike u saobraćaju. Ova saobraćajnica je značajna i zbog toga što…

  Specijalna bolnica za psihijatrijske bolesti „Kovin“

  Odeljenje psihogerijatrije – paviljon A, izgrađeno pre 50 godina, nalazi se u ruiniranoj zgradi, te je bezbednost pacijenata i osoblja koje radi na odeljenju ugrošeno. Projektom rekonstrukcije, adaptacije i energetske sanacije objekta predviđeno je saniranje dotrajalih konstruktivnih elemenata poput dela fasadnih i unutrašnjih zidova, poda, izrada novog kosog krova, zamena instalacija i drugi potrebni radovi….

  Kikinda

  Pojačano održavanje opštinskog puta OP I-2 predstavlja treću fazu izvođenja radova na rekonstrukciji i proširenju puta između Ruskog Sela i Novih Kozaraca. Ovom fazom biće urađeno 1.050 m puta, što će doprineti boljoj povezanosti stanovništva, bezbednijem saobraćaju i daljem ruralnom razvoju ovog kraja. Saobraćajnica je veoma važna i kao alternativni saobraćajni koridor prema graničnim prelazima…

  Bački Petrovac

  Put između Bačkog Petrovca i Kulpina, u dužini od 4,5 km biće ojačan asfaltnim kolovoznim zastorom, što će doprineti nesmetanom, bezbednom i bržem saobraćaju, kako putničkih vozila, tako i poljoprivredne mehanizacije. Realizacijom ovog projekta, biće smanjeni i troškovi održavanja lokalnog puta.

  Ustanova socijalne zaštite Gerontološki centar „Novi Sad“

  Prihvatilište za zbrinjavanje svih kategorija korisnika sa teritorije Grada Novog Sada smešteno je u objekat u Futogu koji je neadekvatan i ne zadovoljava potrebe za privremenim smeštajem. Projektom je predviđena nadgradnja nove etaže na postojećem gabaritu objekta, dogradnja aneksa za dnevni boravak korisnika sa proširenjem trpezarije, kao i dogradnja odgovarajućeg lifta u koji može da…

  Ruma

  Intenzitet putničkog i teretnog saobraćaja koji prolazi kroz Buđanovce, kao deo saobraćajnog pravca koji povezuje autoput E-70, Rumu i Šabac, doprineo je oštećenju ulica u naselju, te je time i ugrožena bezbednost svih učesnika u saobraćaju. Sanacija dela saobraćajnica u Buđanovcima, obuhvatiće Partizansku i Novu ulicu, kao i Ulicu Nebojše Jerkovića, a ukupna dužina saniranih…

  Nova Crnja

  Projektom je predviđena izgradnja ulice Svetozara Markovića,ukupne dužine 540 m, u naseljenom mestu Aleksandrovo, kao i sanacija ulice Petefi Šandora u Tobi. Izgradnjom i sanacijom ulica, kvalitet života u oba naseljena mesta biće bolji, a odvijanje saobraćaja bezbednije.

  Opovo

  Izgradnja lokalnog puta Opovo-Debeljača, započeta je još 2011. godine, ali do danas nije završena. U međuvremenu je izrađena nova projektno-tehnička dokumentacija, koja predviđa faznost u izradnji puta. Realizacija ovog projekta predviđa izgradnju 2,25 km puta. Izgradnja puta između Opova i Debeljače doprineće boljoj povezanosti opština Opovo i Kovačica, ali i omogućiti lakše privlačenje potencijalnih investitora…

  Stara Pazova

  Rekonstrukcijom dela putnog pravca državnog puta IIA reda broj 100 na delu teritorije opštine Stara Pazova predviđena je izgradnja kružne raskrsnice, kao i uređenje dela ulivnih saobraćajnica. Izgradnja kružnog toka saobraćaja povećava protočnost državnog puta koji povezuje Beograd i Novi Sad, ali doprinosi i povećanju bezbednosti u saobraćaju omogućavajući veću preglednost raskrsnice, a time i…

  Beočin

  U naselju Rakovac, pre 14 godina, izgrađen je deo kanalizacione mreže otpadnih vode. Realizacijom ovog projekta, predviđena je izgradnja kanalizacione mreže u reonima „Salaksija“, „Belegir“ i u delu Pašićeve ulice, ukupne dužine oko 2900 metara. Izgradnjom kanalizacione mreže, postiže se očuvanje životne sredine, sprečavanje zagađenja vode i zemljišta, a time će i život stanovnika u…

  Čoka

  Peta etapa rekonstrukcije vodovodne mreže obuhvata zamenu dotrajalih azbest-cementnih cevi sa cevima od polietilena u dužini od 2.565 m, kao i izgradnju novih šahtova. Realizacijom ovog projekta, domaćinstvima u ulicama Branka Radičevića, Braće Vujića, Maršala Tita, Vuka Karadžića, Petra Drapšina, Jadranskoj i Sutjeskoj biće obezbeđeno stabilno vodosnabdevanje higijenski ispravnom vodom.

  Inđija

  Izgradnjom sabirnog cevovoda i dva bunara sa pratećom opremom biće obezbeđen kapacitet inđijskog izvorišta od 150 l/s. To će omogućiti puštanje u rad postrojenja za pripremu vode, koje obezbeđuje mikrobiološki i fizičko-hemijski ispravnu vodu. Puštanjem u rad postrojenja za pripremu vode biće obezbeđene potrebne količine vode za nesmetano snabdevanje kvalitetnom vodom Inđije, Ljukova, Jarkovaca, Novih…

  Žitište

  Nastavak izgradnje prve faze postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda naselja Žitište podrazumeva ugradnju hidromašinske i merno-regulacione opreme i cevovoda na postrojenju. Oprema predstavlja „srce“ novoizgrađenog postrojenja čiji rad će omogućiti adekvatan tretman otpadnih voda i time obezbediti kvalitetniji život građana.

  Sombor

  Vodosnabdevanje na teritoriji Grada Sombora obezbeđeno je kvalitetnom vodom iz izvorišta „Jaroš“, te je povezivanje svih naseljenih mesta na izvorište višegodišnji projekat koji lokalna samouprava realizuje u cilju obezbeđivanja dugoročnog snabdevanja kvalitetnom vodom na teritoriji celog grada. Izgradnja dela magistralnog vodovoda Stapar-Doroslovo nastavak je projekta koji će obezbediti pijaću vodu i za stanovnike Doroslova. U…

  Opština Titel

  Energetska sanacija objekta PU „Plavi čuperak“ obuhvatiće rekonstrukciju krova i termoizolaciju spoljnih zidova kako bi objekat prešao u energetski razred C i postigao se krajnji cilj, a to je smanjenje potrošnje svih vrsta energije za oko 30%. U prethodnom periodu, lokalna samouprava je već počela da radi na poboljšanju uslova boravka dece i zaposlenih time…

  Grad Novi Sad

  Sanacija elektroenergetskih instalacija sportske (velike) dvorane JP SPC Vojvodina u Novom Sadu obuhvatiće postavljanje nove rasvetne opreme u dvorani u kojoj se održava najveći broj treninga profesionalnih i rekreativnih sportista, a koju godišnje poseti oko 100.000 građana na raznim sportskim i kulturnim manifestacijama. Postavljanjem nove rasvetne opreme biće smanjena instalisana snaga i potrošnja, što ujedno…

  Grad Kikinda

  Izgradnja vrelovoda predstavlja četvrtu, poslednju fazu zamene dotrajalog i energetski neefikasnog vrelovoda duž Ulice braće Tatić, koja se nalazi u centralnom delu Kikinde, a koju zajedno finansiraju Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine i Grad Kikinda. U ranijim godinama, na sistem centralnog grejanja priključene su i dve srednje škole, kao i oko 1000 potrošača, koji…

  Opština Kanjiža

  Adaptacija ambulante u MZ Male Pijace podrazumeva termoizolaciju objekta, rešavanje problema grejanja na bazi obnovljivih izvora energije (geotermalno podno grejanje), ulaznog dela, funkcionalnnu promenu prostorije kartoteke i sanitarnog čvora, kao i obezbeđivanje parkinga za bicikle. Sa boljim uslovima rada u ambulanti, biće povećana i bezbednost zaposlenih i pacijenata, ali i njihova efikasnost u radu.

  Opština Bački Petrovac

  Energetska adaptacija OŠ „Jan Čajak“ u Bačkom Petrovcu podrazumeva zamenu prozora, koji će doprineti povećanju energetske efikasnosti objekta, kao i smanjenju potrošnje energije za oko 30%. Postavljanjem novih prozora, temperatura u učionicama biće ujednačena, u skladu sa propisima, te će boravak u školi učenicima i nastavnicima biti prijatniji, bez obzira na vremenske prilike.

  Opština Bač

  Zamenom fasadne stolarije u OŠ „Aleksa Šantić“ u Vajskoj u značajnoj meri biće povećana energetska efikasnost, te smanjeni troškovi grejanja za oko 20%. Unapređena energetska efikasnost objekta škole iz razreda G u razred E, omogućiće bolje uslove za boravak i rad nastavnika i učenika škole.

  Opština Alibunar

  Sanacija ulične rasvete u opštini Alibunar obuhvatiće zamenu zastarelih živinih sijalica na 768 mesta na teritoriji deset naseljenih mesta, i to Alibunara, Banatskog Karlovca, Nikolinaca, Lokve, Janošika, Seleuša, Ilandže, Dobrice i Novog Kozjaka. Postavljanjem nove ulične rasvete biće smanjena potrošnja električne energije za rad javne rasvete, te smanjeni troškovi održavanja.

  Opština Bela Crkva

  Treća faza radova obuhvata izgradnju 700 m saobraćajnica, 193 parking mesta (16 parking mesta biće namenjeno licima sa posebnim potrebama), čime će da bude zaokružen projekat izgradnje kolovoza saobraćajne infrastrukture u industrijskoj zoni.

  Opština Bački Petrovac

  Izgradnjom saobraćajnice “S5” , dužine 418 metar, biće izgrađena saobraćajnica do dve firme koje posluju u u industrijskoj zoni u Bačkom Petrovcu, te omogućen prilaz do pet parcela namenjenih potencijalnim investitorima.

  Opština Bačka Topola

  Izgradnja i rekonstrukcija vodovodne mreže, obuhvatiće radove na 7.450 m gradske vodovodne mreže, koji će doprineti da oko 3000 građana bude snabdeveno dovoljnom količinom ispravne vode za piće.

 • Opština Bačka Palanka

  Faza I izgradnje bazena podrazumeva izvođenje radova koje je neophodno izvesti da bi izgrađen bazen bio pušten u funkciju, a odnose se na privođenje nameni podtribinskog prostora, tribina, vodovoda i kanalizacije, kao i elektroinstalacija.

  Grad Kikinda

  Adaptacijom 2593 m2 hale objekta bivšeg autoservisa i salona “Autokuće” Kikinda, ovaj objekat bi bio ponovo stavljen u pogon i 250 ljudi bi dobilo priliku da se zaposli kod “Zoppas Industries Serb” d.o.o. koji je zakupac objekta.

  Opština Bač

  U okviru hladnjače za voće i povrće u industrijskoj zoni u Baču biće izgrađen sanitarno-poslovni objekat, kao i interna saobraćajnica ukupne dužine 69 m.

  Opština Apatin

  Rekonstrukcijom i proširenjem atmosferske kanalizacije sliva “Dunavac”, postavljanjem 1,2 km cevi i 15 šahtova u ulicama Srednja, Nikola Tesla, u ulici prema bloku 112 i ulici Duška Trifunovića, biće povećan kapacitet postojeće atmosferske kanalizacije u ovom delu Apatina.

  Opština Šid

  Sanacijom pozornice u Kulturno-obrazovnom centru Šid biće rekonstruisan i proširen proscenijum i postojeća bina, postavljene zavese i scenska oprema, te rekonstruisane stepenice i pod pored bine.

  Opština Senta

  U okviru 3. faze rekonstrukcije i adaptacije bivše kasarne radi obezbeđivanja radnog prostora za smeštaj Istorijskog arhiva i Zavoda za kulturu vojvođanskih Mađara, predviđena je zamena stolarije, izgradnja sistema dojave požara u jednom delu objekta, izgradnja unutrašnje hidrantske mreže i postavljanje utovarne rampe.

  Opština Plandište

  Adaptacija objekta trgovine u Domu kulture u Miletićevu obuhvata zamenu svih prozora, postavljanje fasade, zamenu dotrajale krovne konstrukcije, oluka, zidanje novih dimnjaka i renoviranje unutrašnje sale.

  Opština Novi Kneževac

  Rekonstrukcija, dogradnja i prenamena objekta Doma kulture  u Novom Kneževcu podrazumeva izvođenje svih neophodnih građevinskih i pratećih radova kojima će biti završena izgradnja objekta, ukupne površine 307 m2. Realizacijom projekta biće obezbeđen prostor za smeštaj gostiju, što omogućava organizaciju različitih kulturnih manifestacija i gostovanja folklornih društava.