Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine Nedeljko Kovačević, obišli su danas radove na deonici Grebenskog puta od raskrsnice sa državnim putem IIA-100 do hotela Norcev na Fruškoj Gori. Projekat je vredan više od 304 miliona dinara a Pokrajinska vlada je, preko Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine, izdvojila više od 294 miliona dinara za realizaciju navedenog projekta.

Ova deonica Grebenskog puta bila je u veoma lošem stanju. Nakon sanacije biće omogućena bolja povezanost Inđije, Iriga i Sremskih Karlovaca i povećana bezbednost svih učesnika u saobraćaju ocenio je predsednik Mirović.

U maju očekujemo, dodao je on, završetak radova na ovoj deonici. Radićemo zajedno sa opštinama korak po korak, kako bismo Grebenski put, u dužini od 54 kilometra u potpunosti rekonstruisali, na korist svih meštana, turista i izletnikaizjavio je predsednik Mirović.

Događaju su prisustvovali i predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak, predsednik Opštine Irig Stevan Kazimirović i predstavnici Opštine Sremski Karlovci.