Председник Покрајинске владе Игор Мировић и директор Управе за капитална улагања Аутономне покрајине Војводине Недељко Ковачевић, обишли су данас радове на деоници Гребенског пута од раскрснице са државним путем IIА-100 до хотела Норцев на Фрушкој Гори. Пројекат је вредан више од 304 милиона динара а Покрајинска влада je, преко Управе за капитална улагања Аутономне покрајине Војводине, издвојила више од 294 милиона динара за реализацију наведеног пројекта.

Ова деоница Гребенског пута била је у веома лошем стању. Након санације биће омогућена боља повезаност Инђије, Ирига и Сремских Карловаца и повећана безбедност свих учесника у саобраћају оценио је председник Мировић.

У мају очекујемо, додао је он, завршетак радова на овој деоници. Радићемо заједно са општинама корак по корак, како бисмо Гребенски пут, у дужини од 54 километра у потпуности реконструисали, на корист свих мештана, туриста и излетникаизјавио је председник Мировић.

Догађају су присуствовали и председник Општине Инђија Владимир Гак, председник Општине Ириг Стеван Казимировић и представници Општине Сремски Карловци.